Бесплатна испорака низ цела Македонија за нарачки над 1000 денари!

Патики

Филтер

Брендови
8
28
60
AltaSport K
-40%
 • 3.5
 • 4
 • 4.5
 • 5
 • 5.5
 • 6
 • 6.5
1.314 ден. 2.190 ден.

..

AltaSport K
-40%
 • 3.5
 • 4
 • 4.5
 • 5
 • 5.5
 • 6
 • 6.5
1.314 ден. 2.190 ден.

..

AltaSport CF K
-40%
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
1.314 ден. 2.190 ден.

..

AltaSport CF K
-40%
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
1.314 ден. 2.190 ден.

..

AltaSport Mid EL I
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 26.5
 • 27
2.190 ден.

..

AltaSport K
-20%
 • 3.5
 • 4
 • 4.5
 • 5
 • 5.5
 • 6
 • 6.5
1.752 ден. 2.190 ден.

..