Бесплатна испорака низ цела Македонија за нарачки над 1000 денари!

Патики

Филтер

Брендови
8
24
SPEEDBREAK
 • 8
 • 8.5
 • 9
 • 9.5
 • 10
 • 10.5
 • 11
 • 11.5
5.590 ден.

..

Mad Bounce 2018
 • 8
 • 9
 • 9.5
 • 10
 • 10.5
 • 11
 • 11.5
 • 12
 • 12.5
 • 13
6.190 ден.

..

STREETFIRE
-20%
 • 7.5
 • 8
 • 8.5
 • 9
 • 9.5
 • 10
 • 10.5
 • 11
 • 11.5
3.992 ден. 4.990 ден.

..

Explosive Ignite 2018
-20%
 • 8
 • 8.5
 • 9.5
 • 10
 • 10.5
 • 11
 • 11.5
 • 12
 • 12.5
3.192 ден. 3.990 ден.

..

B/E 2
-20%
 • 7.5
 • 8
 • 8.5
 • 9
 • 9.5
 • 10
 • 10.5
 • 11
5.912 ден. 7.390 ден.

..