fb_img
 929526

Spokey LOTUS+

За возрасни
Шифра на производ: 929526
30%
27.590,00 ден.
19.290,00 ден.(заштеда 8300 ден.)
или на 3 рати без трошоци по 6.430,00 ден. со
  • UNIV.
  • Возраст За возрасни
  • Пол Унисекс
  • Боја Мултиколор
  • Состав Метал Пластика ПВЦ
  • Подгрупа Орбитрек
  • Спорт Фитнес
  • Бренд Spokey

Spokey LOTUS+ елиптичен тренажер

Технички карактеристики:

 

Тежина на замаец: 7 kg

Компјутерски индикатори: време, брзина, поминато растојание, пулс

Вид на отпор: Механички

Нивоа на отпор: 8 мануелни

Димензии: 96 x 62 x 156 cm

Растојание на нозете: минимум 18 cm

Држач за шише

Вградени тркала за транспорт

 

Spokey LOTUS+ елиптичен тренажер - универзална справа за одржување на формата, намалуваење на телесната тежина и подобрување на здравјето! Идеален избор за оние кои немаат доволно слободно време, спортисти или почетници кои сакаат да вежбаат во удобноста на својот дом.

Континуираното вежбање со LOTUS+ придонесува за брзо согорување на маснотиите и подобрување на формата. Благодарение на конструкцијата на уредот, поставеноста на нозете е во природна положба со што се подобрува удобноста при вежбањето.

Елиптичниот тренажер ги активира мускулите на нозете, грбот, градите и рацете. 8те нивоа на отпор ви овозможуваат да го приспособите интензитетот на тренингот според вашиот план. Вграден дисплеј кој го прикажува времетраењето на тренингот, согорени калории, поминато растојание и отчукувања на срцето.

 

Враќање на производ

Доколку производот не ви одговара и сакате рефундација, потребно е истиот да го испратите по курирска служба која што вие ќе си ја повикате до адреса Јадранска Магистрала 139 и притоа трошокот за достава е ваш. Пратката која што ја враќате мора да биде спакувана во оригиналното пакување и задолжително треба да ја ставите и оригиналната фактура. Потоа, ни ја праќате вашата трансакциска сметка на нашата e-меил адреса onlineshop@sport-m.com.mk Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка.

Избор на курирска служба при враќање на производ

За враќање на производот може да повикате било која курирска служба. Изборот е ваш.

Замена за нов производ наместо рефундација

Размена на вратени производи со нови производи е невозможно. За вратениот производ задолжително се врши рефундација на средства штом пристигне истиот кај нас. Доколку ви треба нова големина, боја или сакате друг производ, тогаш ќе треба да направите нова нарачка, а за претходната нарачка ќе ви бидат вратени средства.

Физичка замена

Физичка замена на производи во продавница е возможно само за истиот производ, а различна големина.

Замена за погрешно испорачан производ или оштетен производ

Овој тип на замена е возможна доколку Спорт М има испорачано погрешна шифра, погрешна големина или оштетен производ. Потребно е во рок од 24 часа од приемот на пратката да не известите на тел: 02 3078 801 или на onlineshop@sport-m.com.mk. Нашите оператори ќе ве контактираат во најбрз можен рок за понатамошната постапка. Со ваша согласност, ќе ви биде испратен точниот производ. Спорт М ја превзема обврската за подмирување на трошокот за достава за заменски нарачки под 2990 денари, само доколку испорача несоодветен производ во однос на големина, модел или оштетен производ.

Рок за враќање на производ

Рокот за враќање на производ е 15 работни денови од приемот на пратката.

Потврда за вратен производ

Штом пратката пристигне и истата ќе биде обработена од страна на Спорт М, ќе добиете меил со известување.

Рок за рефундирање на средства

Рефундирање на средствата се врши во рок од три работни денови од денот кога ќе добиете известување дека вратената пратка е примена во Спорт М и истата ќе биде обработена.

Одбиено барање за рефундација

Доколку се утврди дека вратениот производ е оштетен по вина на купувачот, враќањето на производот ќе биде одбиено и ќе биде вратено на купувачот на негов трошок.

Слични производи

30%
21.490,00 ден.
14.990,00 ден.