fb_img

Упатство за регистрација и најава


1. Регистрација на нов корисник


Регистрацијата започнува со клик на полето „Најава/Регистрација“ во горниот десен агол на екранот.По отворање на ова поле, одберете го полето „Продолжи“ кое се наоѓа под полето „Нов корисник“ на левата страна на екранот.Во полето „Отвори сметка“ внесете ги Вашите податоци и одберете го полето „Продолжи“ на долниот десен дел од екранот.
Одбирањето на опцијата “Сакам да добивам новости на мојата е-маил адреса” не претставува услов за да се регистрирате како нов корисник.Откако ќе кликнете на полето „Продолжи“ ќе се отвори прозорец со кој ќе ги потврдите Вашите податоци и процесот на регистрација е завршен.

На Вашата емаил адреса која ја наведовте при процесот на регистрација ќе добиете потврда за успешно завршената регистрација.

2. Најава на постоечки корисник


За најава на постоечки корисник, ги внесувате електронската адреса и лозинката, кои ги наведовте при регистрација како нов корисник и потоа кликнете „Најави се“.