fb_img

Корисничка поддршка

Назад во поддршка

Корисничка поддршка

Работното време е од понеделник до петок, од 08:00 – 16:00 часот.

 

 

Корисничката поддршка може да ја исконтактирате на:

Телефонски број: 02 307 8801 или е-маил адреса: onlineshop@sport-m.com.mk

 

 

Доколку ја заборавите својата лозинка за пристап до својот профил, потребно е да кликнете на НАЈАВА, потоа на линкот ЗАБОРАВЕНА ЛОЗИНКА? Во новиот прозорец внесете го вашиот е-маил на кој ќе пристигне линк за замена на лозинката.

 

Ви треба помош? Тука сме за вас