fb_img

Како да купамПребарување производи


Пребарувањето на производи можете да го направите со клик на некоја од опциите во Менито (Мажи, Ново ...) или некоја од опциите во Под – менито.Дополнително, пребарувањето може да го направите со помош на филтри од левата страна.Дополнително, пребарувањето по шифра на производ, име на производ или бренд може да го направите во горниот десен агол.Додавање на производи во корпа


Го отворате посакуваниот производ, одбирате величина и количина и потоа кликате на ‘’Кошничка’’.Добивате потврда дека производот е успешно додаден во кошничка.
Доколку сакате веднаш да ја отворите кошничката, кликате на “Вашата кошничка”.Управување со кошничка


Доколку сакате да избришете производ од вашата кошничка, кликате на полето во колоната “Отстрани”.

Доколку е активен код за попуст, кликате на “Користи купон за попуст”, го внесувате комуницираниот код за попуст и кликате на “Примени купон”.За да продолжите кон плаќање, кликате на “Плаќање”.Најава/Регистрација


Доколку сте веќе регистриран корисник на Спорт М или сакате да се регистрирате како нов корисник па да ја завршите нарачката потребно е да кликнете на “Најава/Регистрација”.

Доколку сакате да ја завршите нарачката без да се најавите или регистрирате, потребно е да кликнете на “Продолжи”

Детали за испорака


Ги пополнувате полињата во “Детали за Испорака”. Полињата означени со ѕвезда се задолжителни. Доколку податоците за испорака се исти, го чекирате полето “Податоците за испорака се исти” и податоците сами се префрлаат.

Начин на испорака


Во начин на испорака добивате информација дали испорака е бесплатна или ќе биде наплатена. Потоа кликате на “Продолжи”.

Начин на плаќање


Во начин на плаќање одбирате како сакате да ја платите вашата нарачка, даватe согласност на условите на користење и кликате на “Продолжи”.

Потврда на нарачка


Ја потврдувате нарачката со кликање на “Потврди”.